AquaGruppen

Senior inne-säljare av vattenfilter till AquaGruppen

AquaGruppen växer och vi söker en ny innesäljare som kan hjälpa oss att ta hand om våra kunder med vattenfilter och vattenrening.

AquaGruppen

AquaGruppen har sysslat med vattenrening i över 30 år och jobbar med försäljning av vattenfilter och vattenrening till privatpersoner.

Hur vi arbetar

Vi är måna om resultat och föredrar frihet under ansvar. Vi har ett modernt och digitalt företag och har ingen fast fysisk punkt. Alla kunder hanteras i vårt webbaserade system där varje del är gjort för att förenkla säljarbetet. Hela säljprocessen är gjord för att kunna genomföras var som helst i världen där det finns tillgång till internet.

Alla kunder har på egen hand tagit kontakt med oss och söker hjälp av oss. Det är sen vår uppgift att hjälpa kunden med vattenrening för deras vatten.

Vi arbetar ständigt för att förbättra oss själva och företaget. Vi räds inte att ändra på något, om resultatet motiverar.

Inom företaget har vi bland över 30 års erfarenhet inom vattenrening och 15 års erfarenhet inom digitalisering. Dessa två erfarenheter gör att vi har en otroligt hög kapacitet för att hjälpa kunder, samt att vi skalat bort mycket automatiskt och tråkigt arbete med digitala lösningar.

Vi söker

Vi söker en inne-säljare med tidigare erfarenheter av vattenfilter som vill jobba i ett modern företag med mycket konkurrenskraftiga produkter.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av direktförsäljning via telefon mot konsumenter.

I tillägg så bör du ha lätt för att skapa bra relationer med andra människor, din kund står inför ett stort köpbeslut vilket kräver expertkunskaper och förtroende för dig som person. För att passa i rollen är du serviceinriktad och har en god datorvana. Har du säljerfarenhet inom eller utom branschen är det meriterande.

Vi erbjuder

  • Öppen företagskultur med stora möjligheter att påverka
  • Jobba hemmifrån
  • Resultatfokuserad arbetsmiljö
  • Frihet under ansvar
  • Patenterad produkt med stor marknad
  • Toppmoderna digitala verktyg
  • Lång erfarenhet av vattenrening
  • Konkurrenskraftig lön

Låter det intressant?

Hör av dig till Johan Eliasson:

johan.eliasson@aquagruppen.se073-520 91 31