Om AquaGruppen Vattenrening

Vi har en lång historia av vattenfitler och vattenrening. Sedan starten för över 25 år sedan har vi levererat 10 000-tals vattenfilter till kunder i hela Sverige. Detta har möjliggjorts med hög kvalité i alla delar i företaget. Vår monteringshall i centrala Skåne bygger alla vattenfilter och hela vår organisation ligger otroligt långt fram i effektivisering och digitalisering - något som gjort att vi kan hålla nere våra omkostnader och istället leverera bra vattenfilter till bra priser. Ett vinnande koncept i över 25 år.

0
0
0
vatten

En modern organisation

Inga mellanhänder

Vi köper direkt från fabrik och slipper därmed dyra mellanhänder. Efter över 25 år i branschen har vi utvecklat långtgående affärsrelationer med världens största tillverkare av vattenfilter och vattenrening i Europa och Världen.

Inga dyra tjänstebilar

Vi använder oss av PostNord för att leverera produkter till våra kunder. Därutöver använder vi lokala rörmockare för att minimera körsträcker. Vi har därmed ingen egen personal för att installera filter. Då våra filter är enkla att använda, plus att vi har mycket detaljerade 3d-animationer, så är det enkelt för våra kunder att själva driftsätta sitt vattenfilter.

vatten

Inga dyra kontor

All vår personal jobbar helt remote. Det betyder att man exempelvis sitter på ett hemma-kontor och jobbar. Varje morgon träffas all personal på videomöte och diskuterar igenom långa och korta utmaningar. Detta gör att vi kan rekrytera den bästa personalen från hela Sverige. Ungefär var tredje månad träffas vi (IRL) i Hässleholm, Skåne för att diskutera och utvecklas yterliggare.

Semi-installationer

Våra filter är superenkla att installera. När väl bypassen är på plats så handlar det om att ansluta två slangar och trycka på en knapp. Sen är filtret igång och driftsatt. Detta håller nere priserna för både oss och våra kunder.

Digitalisering och automatisering

Med egenutvecklade affärsystem för att hantera alla delar av vår verksamhet sparar vi in vad våra konkurrenter måste lägga på administration-, ekonomi-, kontors- och lagerassistentpersonal. Vi låter datorer, system och AI hantera allt detta. Vår erfarenhet är att resltatet blir både snabbare och bättre.

Smart marknadsföring

Vi använder oss av digitala och smarta marknadsföringsmetoder för att nå personer som är intresserad av vattenfilter och vattenrening. Det gör att vi kan spendera mindre pengar på marknadsföring, något som i slutänden gynnar våra kunder.

Samantaget

AquaGruppen är en otroligt digital och smart organisation. Detta har gjort att vi i över 25 år levererat 10 000-tals vattenfilter till svenska hushåll. Vi fortsätter att jobba varje dag för att varje villa i Sverige ska ha råd med rent vatten i kranen.

Hälsosamt och rent vatten

Våra vattenfilter levererar hälsosamt och rent vatten till rätt pris. Du får hjälp av vår erfarna personal.

Garanti på rening

Garanti på rening och funktion ingår alltid med vattenfilter från oss. Garantierna är marknadsledande vilket ger trygghet för dig som kund.

Support och service

Hög tillgänglighet för dig som kund och med personal som är experter på vattenfilter gör att du snabbt och enkelt får support och service på ditt vattenfilter.