Om AquaGruppen Vattenrening

Vi har en lång historia av vattenfitler och vattenrening. Sedan starten för snart 30 år sedan har vi levererat 10 000-tals vattenfilter till kunder i hela Sverige. Detta har möjliggjorts med hög kvalité i alla delar i företaget. Vår monteringshall i centrala Skåne bygger alla vattenfilter och hela vår organisation ligger otroligt långt fram i effektivisering och digitalisering - något som gjort att vi kan hålla nere våra omkostnader drastiskt.

Device

Rent vatten

Rent vatten är den röda tråd som går genom hela vår verksamhet. Rent vatten till rätt pris har varit avgörande när kunder valt oss för rening av vatten. Vatten är det mest livsnödvändiga livsmedel vi har, ändå är det nerprioriterat av många - en självklarthet om att rent vatten kommer när man öppnar kranen. Så är det inte alla gånger. Har du egen brunn rekommenderar Livsmedelsverket att du testar ditt vatten minst vart 3:e år. Vattenprov är extra viktigt om du har små barn då små barn har sämre förutsättningar för att hantera förorenat vatten.

Rätt pris

Att erbjuda vattenfilter till ett attraktivt pris är avgörande. Vi tummar däremot inte på kvaliten vad det gäller våra vattenfilter. För oss är det viktiga att våra produkter är av hög kvalitet, tillförlitliga och en produkt som kunden är nöjd med. När dessa kreterier är uppnådda levererar vi våra produkter och tjänster till rätt pris - vilket uppskattas av våra kunder.

Hälsosamt och rent vatten

Våra vattenfilter levererar hälsosamt och rent vatten till rätt pris. Du får hjälp av vår erfarna personal.

Garanti på rening

Garanti på rening och funktion ingår alltid med vattenfilter från oss. Garantierna är marknadsledande vilket ger trygghet för dig som kund.

Support och service

Hög tillgänglighet för dig som kund och med personal som är experter på vattenfilter gör att du snabbt och enkelt får support och service på ditt vattenfilter.