Delbetalning & faktura

Delbetalning med Resurs Bank hos Aquagruppen

På Aquagruppen strävar vi efter att göra ditt köp så smidigt och flexibelt som möjligt. I samarbete med Resurs Bank erbjuder vi nu flera delbetalningsalternativ som gör det enkelt för dig att sprida ut kostnaden för ditt köp över tid. Välj det alternativ som passar din ekonomi bäst:

  • Kortfristiga alternativ utan ränta: Betala av ditt köp inom 1 till 3 månader helt utan ränta och med en minimal administrationsavgift.
  • Längre delbetalningsplaner: Välj mellan längre löptider på upp till 36 månader, med eller utan ränta beroende på planens längd. En liten uppläggningsavgift samt administrationsavgift tillkommer.

Alla våra delbetalningsalternativ ger dig flexibiliteten att betala i din egen takt. Vid ansökan om delbetalning genom Resurs Bank görs en sedvanlig kreditprövning. Du får alltid en kopia av kreditprövningen för din trygghet.

Representativt exempel: För ett köp på 10 000 kr med delbetalning över 10 månader, där månadsbeloppet är 1 030 kr, blir den totala kostnaden 10 300 kr inklusive en administrationsavgift på 30 kr/månad och en uppläggningsavgift på 300 kr. Ingen ränta tillkommer, vilket innebär en effektiv ränta på 0%.

Vårt samarbete med Resurs Bank säkerställer en smidig och trygg finansieringslösning för dig. För mer information om våra finansieringsalternativ, kontakta oss här.

Fakturabetalning med Resurs Bank hos Aquagruppen

Vi på Aquagruppen förstår vikten av flexibla betalningslösningar. Därför erbjuder vi, i samarbete med Resurs Bank, möjligheten att betala ditt köp via faktura. Med fakturabetalning får du:

  • Faktura med 14 dagars betalningstid: Få hem dina varor innan du betalar.
  • Möjlighet till förlängd betalningstid: Välj att förlänga din betalningsperiod till 2 eller 4 månader mot en liten startavgift, för att göra din betalning ännu mer hanterbar.

Vid val av fakturabetalning genomförs en kreditprövning av Resurs Bank för att säkerställa en ansvarsfull lånehantering. Du kommer att få en kopia av kreditprövningen för fullständig transparens.

Exempel: För en förlängd betalningsperiod på 2 månader tillkommer en startavgift på 60 kr, medan en period på 4 månader har en startavgift på 90 kr. Detta gör det enkelt för dig att planera dina utgifter utan att kompromissa med ditt köp.

För mer information om fakturabetalning och andra betalningsalternativ, kontakta oss här.

Villkor: